Midsummer sale: Luxury mat + Core Stability

De zomer vliegt voorbij! Hopelijk hebben jullie dan ook al wat extra kunnen genieten van mooie fietsritjes! Maar heb je er ondertussen ook aan gedacht om je core stability te onderhouden? Niets leuker dan de dag buiten in de zon te starten of te eindigen met een sessie van The Women Peloton!

Daarom voorzien wij voor jullie een leuke 'Package Deal' om op een leuke en uitdagende manier sterker te worden op en naast je fiets.

Voor 100 euro kan je deelnemen aan onze tiendelige online - Core Stability reeks (t.w.v. 89 euro) en ontvang je onze Luxury work - out mat bij je thuis (t.w.v. 79 euro).

Kortom, we bieden jullie de kans om vanuit je eigen tuin/ La Douce France of vanuit de wijngaarden in Italië (of waar je ook bent deze zomer) sterker te worden op een zeer comfortabele work-out mat. Je zult de voordelen van deze pilates reeks niet alleen voelen op de fiets, maar ook in het dagelijkse leven.

Deze online Core Stability reeks wordt gegeven door Kjell De Hondt, ervaren kiné en Core stability, zelf loopt Kjell veel en begeleidt hij ook topsporters zoals Jasper Stuyven. Kjell heeft ook Elke, Co - founder van TWP, geholpen in haar revalidatie bij verschillende blessures. Samen met Elke, neemt ze Kjell jullie iedere week mee doorheen een nieuwe Core Stability les. Deze lessen zijn opbouwend en worden iedere week uitdagender.

Je kiest zelf wanneer je een les inplant in jouw weekschema. Je kan ook zelf bepalen hoeveel keer per week je deze les herhaalt. Ook na het volbrengen van deze 10 flows heb je nog enkele weken de kans om deze te herbekijken en uit te oefenen.

Iedere les komt ook samen met een guide met handige foto's en belangrijke aandachtspunten per oefening.

Praktisch:
- Je krijgt na aankoop onmiddellijk een mail met de eerste les en guide
- Iedere week krijg je een nieuwe mail met een nieuwe les en guide
- Bij iedere flow hoort een downloadbare guide
- De PU mat krijg je bij je thuis opgestuurd (+ verzendingskosten) of kan je afhalen bij Wolf Performance in Leuven
(vergeet niet aan te duiden als je dit wil opgestuurd krijgen)

Veel plezier dames!
Samen worden we sterker op en naast de fiets.

*Deze deal is van kracht zolang de voorraad work - out matjes strekt.
*Onze producten zijn niet beschikbaar in Duitsland.Midsummer sale: Luxury mat + Core Stabil...