Midsummer sale: PU mat + Core Stability

De zomer vliegt voorbij! Hopelijk hebben jullie dan ook al wat extra kunnen genieten van mooie fietsritjes! Maar heb je er ondertussen ook aan gedacht om je core stability te onderhouden? Niets leuker dan de dag buiten in de zon te starten of te eindigen met een sessie van The Women Peloton!

Daarom voorzien wij voor jullie een leuke 'Package Deal' om op een leuke en uitdagende manier sterker te worden op en naast je fiets.

Voor 110 euro kan je deelnemen aan onze tiendelige online - Core Stability reeks (t.w.v. 89 euro) en ontvang je onze Guuzmind PU - mat bij je thuis (t.w.v. 89 euro).

Kortom, we bieden jullie de kans om vanuit je eigen tuin/ La Douce France of vanuit de wijngaarden in Italië (of waar je ook bent deze zomer) sterker te worden op een zeer comfortabele work-out mat. Je zult de voordelen van deze Core Stability reeks niet alleen voelen op de fiets, maar ook in het dagelijkse leven.

Deze online reeks wordt gegeven door Kjell De Hondt, ervaren kiné en Core Stability coach. Kjell is een fervent loper en heeft ook ervaring in het begeleiden van topsporters, zoals Jasper Stuyven. Ook heeft Kjell de founder van TWP, Elke Bleyaert, reeds meerdere malen geholpen bij het revalideren na blessures.

Tijdens deze reeks neemt Kjell jullie samen met Elke iedere week mee doorheen een nieuwe Core Stability les. De reeks is opbouwend en wordt dus ook week per week uitdagender.

Het grote voordeel van deze online reeks?
Je kiest zelf wanneer je deze les inplant in jouw weekschema. Je kan ook zelf bepalen hoeveel keer per week je deze les herhaalt. Ook na het volbrengen van deze 10 lessen heb je nog enkele weken de kans om deze te herbekijken en uit te oefenen.

Iedere les komt ook samen met een guide met handige foto's en belangrijke aandachtspunten per oefening.

Praktisch:
- Je krijgt na aankoop onmiddellijk een mail met de eerste les.
- Iedere week krijg je een nieuwe mail met een nieuwe les.
- Bij iedere flow hoort een downloadbare guide.
- De PU mat krijg je bij je thuis opgestuurd of kan je afhalen bij Wolf Performance in Leuven
(vergeet niet aan te duiden als je dit wil opgestuurd krijgen)

Veel plezier dames!
Samen worden we sterker op en naast de fiets.

*Deze deal is van kracht zolang de voorraad work - out matjes strekt.
*Onze producten zijn niet beschikbaar in Duitsland.Midsummer sale: PU mat + Core Stability