QM 16 Recuperation Cream

Deze crème heeft meerdere doeltreffende werkingen.
Is er geen mogelijkheid tot uitgebreide massage na de sportwedstrijd of training dan is deze crème het alternatief om de spieren toch te laten herstellen en de spierpijn weg te nemen.
Zelfs na een uitgebreide spiermassage kan deze Recuperation Cream alsnog aangebracht worden als extra herstellende crème tijdens de nachtrust.
Deze crème wordt door professionele atleten ook aangebracht op de benen, nek of het lichaam om lange verplaatsingen per vliegtuig, bus, trein of met de wagen te maken. Vooraf aan de verplaatsing aanbrengen geeft een aangenamer gevoel aan de spieren tijdens en na de verplaatsing. Kan reistrombose voorkomen.
Enorm nuttig voor recuperatie van de spieren in het voetbal, de atletieksport, de schaatssport, wandel- en bergsport, langlauf, biatlon, indoorsporten, tennis, badminton, squash, hockey, polo,… Kortom in sporten waar dagelijkse uitgebreide massages minder gebruikelijk zijn en spierherstel toch gewenst en een meerwaarde is.
Ook een zeer nuttig recuperatie crème voor beroepen waarbij men lang rechtstaat of waarbij veel gewandeld wordt.
Bevat essentiële oliën en is nuttig tegen allerlei spierpijnen en -krampen zonder uitgebreide massage! Bruikbaar voor het ganse lichaam.
De crème goed uitwrijven op de spieren die herstel vereisen.

Volume :
150ml tube met click-dop – particulier gebruik -
450ml fles met disc-dop – teams & professioneel gebruik -
(Doseerpomp in optie)

Veiligheid :
Niet in de ogen wrijven
Na gebruik de handen wassen
Extern gebruik

Verzending is via QM Sports CareQM 16 Recuperation Cream